2020-11-20 08:12:23• hírek • Szatmár.ro

Már áll az új neurológia épületének váza

Pataki Csaba tanácselnök, Nagy Szabolcs kabinetfőnök és Macrina Mihai, a Megyei Közegészségügyi Igazgatóság vezetője kíséretében csütörtökön meglátogatta a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórházban zajló három munkatelepet - számolt be a hírről a Szatmár Megyei Tanács.

A kórház udvarán már áll az új neurológia épületének váza, melybe már a közüzemi csatlakozásokat vezetik. Az intenzív terápiás osztály korszerűsítése is jó ütemben halad. Jelenleg az elektromos hálózat cseréje és a különböző, egészségügyi ellátáshoz szükséges hálózatok kiépítése zajlik, ugyanakkor fontos lépéseket tettek az urológia modernizálásában is. Itt is elkészültek már a közüzemi hálózatok cseréjével, míg a jövő hónapban a végső simítások fognak már zajlani.


„Azt akarjuk, hogy ezek a munkálatoknak minél hamarabb befejeződjenek, hogy a páciensek a legjobb körülmények között gyógyulhassanak. Éppen ezért kértük a kivitelezőtől a munkálatok megsürgetését, hogy két válltásban, hétvégén is dolgozzanak. Minden osztályon a lehető legjobb egészségügyi infrastruktúrára van szükségünk, különösen a mostani krízishelyzetben” – nyilatkozta Pataki Csaba, a Szatmár Megyei Tanács elnöke.






Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: